Implantater

Implantatbehandling

Hvis du mangler én eller flere tænder, kan de erstattes ved hjælp af implantater.

Implantatbehandling er i dag et anerkendt behandlingsprincip, og prognosen for et vellykket resultat er særdeles god. Har du mistet én tand eller flere tænder, kan implantatbehandling være en god mulighed.

Vi står klar til at give dig en grundig undersøgelse og vejledning i, hvilken behandling passer netop dig.

Hvad er et implantat

Et implantat er en titaniumskrue, som indsættes og vokser fast i kæben, der hvor du mangler en tand. Når titaniumskruen er vokset fast, påsætter man et forbindelsesled, et såkaldt abutment. På dette sætter man en krone. Implantatet er fremstillet i titanium, der accepteres utrolig godt af organismen.

Efter implantatindsættelsen skal implantatet hvile og vokse fast i kæbeknoglen i 2-3 måneder, hvorefter der påsættes opbygningen, som anvendes til at påsætte den egentlige tandkrone på.

Når helingen er overstået og du har fået kronen, har du nu en kunstige tand, som ligner og føles som dine andre tænder. Du vil med jævne mellem skulle til kontrol for at sikre, at det hele forløber planmæssigt.

Du er velkommen til at ringe til vores tandlægeklinik på telefon 36 78 20 02 i dag for at aftale en tid til en nærmere undersøgelse. Du kan også skrive til vores e-mail mail@avedoere-tand.dk, hvis du har en forespørgsel.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag