Tandprotese

Tandprotese der ligner dine egne tænder

​Vores kliniske tandtekniker er ekspert i tandproteser og tilbyder både helprotese og delproteser, hvis du mangler flere tænder.

Ligner ægte tænder

En tandprotese bliver i dag fremstillet så naturtro som muligt, og på grund af det store udvalg i både farver og former, er det muligt at få en næsten nøjagtig kopi af dine gamle tænder, hvis det ønskes.

​Det betyder, at du i en protese eksempelvis kan få overført en karakteristisk tand fra dit eget tandsæt, så det for andre ikke kan ses, at du har fået en tandprotese.

​Vores dygtige personale hjælper og rådgiver dig i de forskellige valg og sørger for, at du får lige præcis den protese, du har behov for og ønsker.

Vi rådgiver dig også gerne i forbindelse med dine muligheder for et tandprotese-tilskud.

Du er velkommen til at ringe til vores tandlægeklinik på telefon 36 78 20 02 i dag for at aftale en tid til en nærmere undersøgelse. Du kan også skrive til vores e-mail mail@avedoere-tand.dk, hvis du har en forespørgsel.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag