​Tandlægeskræk​

​Tandlægeskræk​

At være bange for tandlægen er et reelt problem, der desværre får mange mennesker i til at forsømme deres tænder.

Hvis frygt eller angst forhindrer dig i at gå til tandlægen, skal du tale med os. Vi samarbejder med dig for at afhjælpe din angst og beroliger dig, så du kan få den pleje, du har brug for.

Hos os stræber vi efter at yde så behagelig og smertefri en behandling som muligt.

​Vores søde og rolige personale har stor erfaring i patienter, der føler en mindre eller større angst ved tandlæger, og vi kan tilbyde en behandling, der foregår i lige præcis det tempo, du føler dig tryg ved.

Vi sørger for at vejlede og informere dig både før og under behandlingen, så du er helt sikker på, hvad der skal foregå, ligesom du er med inde over alle beslutninger.

Du er velkommen til at ringe til vores tandlægeklinik på telefon 36 78 20 02 i dag for at aftale en tid til en nærmere snak om dine ønsker og behov. Du kan også skrive til vores e-mail mail@avedoere-tand.dk, hvis du har en forespørgsel.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag