Kroner og broer​

Kroner og broer​ på en dag

En krone eller en bro kan være en god løsning, hvis du har en skadet tand eller mangler en tand.

Hos os har vores dygtige personale stor erfaring i arbejdet med kroner og broer. Hos os er du altid i trygge hænder.

Vi arbejder med en ny teknologi, som hedder CAD/CAM, der gør det muligt at starte og afslutte behandlingen på en enkel dag på klinikken.

​Erstatter og beskytter

Er tanden knækket eller har den en stor fyldning, kan en krone være nødvendigt for at beskytte tanden.

En bro fungerer anderledes og erstatter den mistede tand. Broen bliver fastgjort til nabotænderne og føles og synes som en naturlig tand.

​Vi tilbyder også proteser og implantater som erstatning for mistede tænder. Hvis du er i tvivl om, hvad den rigtige løsning er i lige præcis dit tilfælde, er du mere end velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der dækker dine behov og dine økonomiske rammer.

Du er velkommen til at ringe til vores tandlægeklinik på telefon 36 78 20 02 i dag for at aftale en tid til en nærmere undersøgelse. Du kan også skrive til vores e-mail mail@avedoere-tand.dk, hvis du har en forespørgsel.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag