Regelmæssig tandeftersyn

Regelmæssige tandeftersyn

Når vi tjekker dine tænder jævnligt, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig og kræver en større og dyrere behandling. Vi anbefaler forebyggelse frem for behandling og derfor er det vigtigt, at komme til de regelmæssige tandeftersyn.

Ved et regelmæssigt tandeftersyn tjekker vi den generelle mundsundhed, herunder caries, parodontitis, slimhinder, bidfunktion og visdomstænder. Vi vil efter behov fjerne plak og tandsten på tænderne for at holde en god mundhygiejne og forebygge tandsygdomme.

Vi bruger Air flow EMS teknologien, som fjerner plak, tandsten og misfarvninger på en effektiv og skånsom måde. Vores tandplejer vil give dig et smil, du kan være stolt af – på en skånsom måde.

Hvis der er behov for yderligere behandling, ligger vi en behandlingsplan sammen, som tilgodeser dine behov.

Når du kommer og får tjekket dine tænder, hjælper vi dig med råd og vejledning i, hvordan du selv kan sørge for en god tand- og mundsundhed og besvarer gerne alle dine spørgsmål herom.

Du velkommen til at ringe til vores tandlægeklinik på telefon 36 78 20 02 i dag for at aftale en tid til en nærmere undersøgelse. Du kan også skrive til vores e-mail mail@avedoere-tand.dk, hvis du har en forespørgsel.